Om YourDNA

Vi är ett glatt gäng med passionen att hitta rätt verktyg för att du ska kunna maximera din potential.

Hur det började

Hur det började


Vi startade 2017 i och med att vi fick licensen att förmedla dna-analyser i Sverige och delvis i andra länder. Vi har sedan starten jobbat aktivt med att förmedla ut Novogenias analyser till privatpersoner, företag och läkare. Efter att ha sett hur dessa analyser används i omvärlden så känner vi att detta är ett riktigt bra verktyg för personer i Sverige att använda för att kunna optimera sig själva.

Anton Axelsson

Anton Axelsson

Kommer ifrån elitidrottens värld. Spelade hockey i SHL med klubbarna Frölunda och Timrå. Kom in på DNA-analyser då ett par spelare i laget gjorde det. Fastnade ganska omgående för det då jag tyckte det var så häftigt hur mycket information man kunde få ut genom att endast göra ett DNA-test.

Blev ännu mera såld över konceptet när jag fick träffa professor Wallerstorfer och se laboratoriet. Fick sedan möjlighet att starta upp detta bolag. Har nu jobbat med detta operativt sen 2017.

Brinner för att maximera det unika i varje individ.Vår laguppställning


VI är även några fler på YourDNA. Laguppställningen är även:

Lars Schagerlind
Lars Schagerlind Läkare

Lars är läkare och rådgivare till YourDNA. Gick sin läkarutbildning på Karolinska institutet i Stockholm. Utbildat sig till specialist i kirurgi på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

Rickard Abrahamsson
Rickard Abrahamsson Marknad

Rickard jobbar med marknadsföringen. Har tidigare arbetat med e-handel. Startade sin första Internetbutik 2004 och har sedan dess varit verksam på Internet inom olika områden.