Våra kunder

Våra kunder


Läs mer om våra kunder tycker om DNA-analyserna.

Läs mer om våra kunder tycker om DNA-analyserna.Elias Lindholm

För mig är det viktigt att få reda på så mycket som möjligt om mina gener! Det har hjälpt mig justera kosten så att jag kan prestera på bästa möjliga sätt. Helt enkelt vad jag ska äta och inte äta. Sedan jag förändrade min kost har jag fått bättre resultat och känner mig piggare. DNA-analysen har jag gett mig kunskap om mina sjukdomsrisker, men också råd om hur jag kan förhindra dessa. Jag har fått större kontroll över min hälsa, något som är viktigt oavsett vad vi gör i livet eller vilka mål man har.

Elias Lindholm
Fredrik Pettersson

Fredrik Pettersson

DNA-analyser tror jag stenhårt på för vi är alla olika! Jag tycker att produkten har funkat riktigt bra för mig. Vi vill ju hitta de saker som gör oss bättre och får oss att må bättre. Det är alltid helt individuellt. DNA-analysen underlättar mycket för mig då jag verkligen får veta att jag får i mig rätt mängd mat och näring. Jag känner mig absolut piggare och håller min vikt betydligt bättre än tidigare år. Det är skönt att veta att man äter rätt så att man uppnår sina mål snabbare. Du lär känna din kropp bättre när du styr maten helt och hållet själv. Att slippa oroa sig för om du äter rätt gör att du kan uppnå dina mål enklare. Detta har givit mig mer energi dagligen.

Thomas Rogne

Jag tycker DNA-analysen är jättebra! Sedan jag fick reda på vad som är bra/inte bra för mig har jag förändrat min kosthållning rätt mycket. Jag äter också kosttillskottet av mikronäringsämnen som är anpassat för mig (NutriMe). Väldigt intressant att få reda på allt om sin kropp för att kunna prestera som bäst. Sedan har det varit smidigt med test-kit och en personlig bok som beskriver analysen på ett utförligt sätt.Jag gissar att DNA-analyser bara blir större och mer populärt i framtiden. Alla elitidrottsutövare önskar ett så skräddarsytt och individanpassat program som möjligt. DNA-analyser är ett utmärkt verktyg för att kunna lägga upp allt det rätt.

Thomas Rogne
Patrik Zackrisson

Patrik Zackrisson

Min DNA-analys hjälper mig att bli ännu bättre! Vi som elitsatsar inom vilket idrott som helst, vet hur viktigt (men svårt) det kan vara att hitta rätt i alla olika kost- och träningsupplägg. Ofta får vi olika råd om vad som borde passa oss bäst – för att bli bäst. Det är alltid individuellt och lika unikt som vårt DNA. Resultatet i DNA-analysen har hjälpt mig att optimera hur jag äter och tränar för att uppnå bästa resultat. Ett exempel är att jag nu har stenkoll på viktiga mikronäringsämnen som jag behöver mer av. Jag känner mig inte längre osäker över att välja rätt väg. En annan stor fördel är att DNA-analysen har gett mig kunskaper som gör att jag kan minska mina skaderisker. Jag har helt enkelt fått total kontroll över min hälsa, som är bland det viktigaste vi har oavsett vad vi gör. För mig skapar det förutsättningar så att jag kan fokusera fullt ut på min elitsatsning.

Jonas Almtorp

Jag använder DNA-analysen dagligen! DNA-analysen är mycket bra. Det är någonting jag rekommenderar alla att göra – önskar jag gjort det tidigare! Förändringarna av min kost har hjälpt mig att få mer energi under dagarna och jag har sovit bättre. Man får veta saker om sin kropp som man inte hade en aning om. Kroppens dagliga behov av näringsämnen, vad man behöver mer av och vad man bör undvika. Jag äter efter det svaret jag fick från Your-DNA och jag vill inte gå tillbaka. DNA-analyser är framtiden. Det är något som alla bör göra för att nå sina mål oavsett vad målet är. Det är nästa steg i att få en bättre fysik, eller bara må bättre.

Jonas Almtorp
Testa själv

Sugen på att ta dig till nästa nivå?


Oavsett om det gäller mål i träning, prestation, bli piggare, mer effektiv så är DNA-analysen en bra grund att bygga på. Du vet att din kropp för rätt förutsättningar för maximal prestation.

KÖP DNA-ANALYS NU