ATT VETA ÄR ALLT!

Uppnå bästa träningsresultat!

I din elitsatsning är kost- och träningsråd ofta generella och inte individuella.

Elitidrottarens vardag består till stor del av kost och träning. Energibehovet skiljer sig åt mellan olika utövare beroende på typ av idrott. En viktig prioritering är därför att vara näringsmässigt i energibalans. Kosten kan exempelvis variera från individ till individ beroende på vilken idrott som utövas, men samtidigt skilja sig åt under olika träningsfaser.

Kroppens muskler består av tusentals muskelfibrer som i sin tur byggs upp av mindre enheter i form av specifika proteiner. Vilka proteiner som din kropp producerar bestäms av dina gener. Det avgör hur musklerna reagerar på olika former av träning.

 

Få bästa träningsresultat

Elitidrott

Med hjälp av DNA-analysen Elitidrott får du reda på vilken typ av kost och träning som lämpar sig bäst för just din kropp.

Du får svar på vilka gener du bär på och får kunskap om vilken typ av träning du är bäst anpassad för. Därutöver får du även information om hur du bör näringsoptimera din kosthållning för bästa träningsresultat.

I DNA-analysen får du insikt om muskelcellernas struktur, kosthållning, mikronäringsförsörjning, kalorifördelning och kroppsvikt. Du får kunskap om hur du ska lägga upp din kost och din träning för att optimera dina träningsresultat.

Det ger dig rätt förutsättningar att uppnå dina mål snabbare!

Fredrik Pettersson , ZSC Lions / Tre Kronor 

DNA-analysen underlättar mycket för mig då jag verkligen får veta att jag får i mig rätt mängd mat och näring. Jag känner mig absolut piggare och håller min vikt mycket bättre än tidigare år. Det är skönt att veta att man äter rätt så att man uppnår sina mål snabbare.