FÅ RÄTT HJÄLP

Gå ner i vikt

Alla människor är unika med olika förutsättningar att gå ner i vikt.

Varje dag blir vi överösta av kost- och träningsråd. Alla hävdar att deras metod är den bästa för just dig. Det kan vara svårt att veta vilka samband som finns och vilka slutsatser du kan dra av dem.

Med personliga kost- och träningsråd grundade på DNA-analyser får du reda på hur din kropp fungerar.

Du får rätt förutsättningar för att gå ner i vikt. Det hjälper dig att ta kontroll över din hälsa.

Läs mer om våra Viktkontroll DNA-analyser här >> och se vad som passar dig.

Har du tröttnat på allmänna råd och rön för att gå ner i vikt?Läs mer

Niklas Andersson, personlig tränare

”DNA-analyser är framtiden! Det ger mig som personlig tränare möjlighet att individanpassa kost- och träningsprogram. Med min egen DNA-analys har jag förändrat hur jag fördelar mitt intag av mineraler och vitaminer. Jag har även uteslutit visa livsmedel helt. Att få en vetskap om vad just Din kropp mår bäst av är en enorm tillgång. Det gäller i allt ifrån kostupplägg, prestation, viktnedgång, hälsorisker eller skadeförebyggande åtgärder.”

YrkesmeriterCert. Movemement Specialist Int Lic EPT
CAFS
3DMAPS
ETU

Sportsliga meriter


Juniorkronorna (Sveriges herrjuniorlandslag)
SHL: Brynäs och Djurgården

Gå ner i vikt med hjälp av DNA-analys

Vi har alla olika energi- och näringsbehov. Det finns inte en metod för att gå ner i vikt som fungerar för alla. Svaret på vad som passar just dig finns i dina gener.

Alla människor bär på genvariationer som styr hur vi hanterar olika matvanor och näringsämnen. Vissa individer kan exempelvis hantera fett i kosten bättre jämfört med andra som istället bör äta mer kolhydrater. Med hjälp av Your DNA så får du reda på dina genetiska styrkor och svagheter när det gäller kost och träning. Det är viktig kunskap för att upprätthålla en så bra hälsa som möjligt. Du får ditt energibehov uträknat och en lista med olika livsmedel att välja mellan. DNA-analysen tar också reda på vilken typ av fysisk aktivitet som lämpar sig bäst för dig.
Detta kommer att hjälpa dig med att ta fram ett personligt kost- och träningsprogram som ger resultat.