Vilka DNA-analyser vi erbjuder

Våra DNA-analyser


Vi har olika DNA-analyser. Oavsett om du endast vill ha mer insikt om vilken mat som passar dig eller om du vill veta lite mer om träning och hur du kan nå din fulla potential utefter vad ditt DNA säger så har vi en analys för dig.

Perfekt för viktnedgång

Viktkontroll

Övervikt uppskattas i cirka 80 % av fallen grunda sig på genetiskt anlag. Eftersom var och en av oss har olika gener kan vissa gå upp i vikt av samma kost som andra istället går ner i vikt av.

Med DNA-analysen får du reda på den mest effektiva kosten utifrån dina gener. Du får kunskap om vilka livsmedel som passar just dig och vad du bör undvika. DNA-analysen Viktkontroll inkluderar inte träningsprogram.

Ladda ner en demoanalys
Pris: 2995 kr


Läs mer och köp nu

Optimal viktnedgång

Viktkontroll+

Det finns inte en metod för att gå ner i vikt som fungerar för alla. Svaret på vad som passar just dig finns i dina gener.

Få reda på dina genetiska anlag för viktnedgång, träning och vilken typ av kosthållning som passar bäst för dig. Med DNA-analysen får du kunskap om din unika energiförbrukning och ditt näringsbehov.

Du får personliga resultat som ger dig den mest effektiva kosten och motionsformen för just din kropp. En möjlighet att utforma ett individanpassat kost- och träningsprogram.

Ladda ner en demoanalys
Pris: 4400 kr


Läs mer och köp nu

Optimal kontroll

Viktkontroll+ Näringsoptimering

Få reda på dina genetiska anlag för viktnedgång, träning och vilken typ av kosthållning som passar bäst för dig.

Med DNA-analysen får du kunskap om ditt unika RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) för flera hundra olika livsmedel. Ett individanpassat RDI av alla viktiga vitaminer och mineraler (mikronäringsämnen) ger dig en djupare insikt om hela ditt dagliga näringsbehov.

Du får personliga resultat som ger dig den mest effektiva kosten och motionsformen för just din kropp. En möjlighet att utforma ett individuellt kost- och träningsprogram.

Ladda ner en demoanalys
Pris: 7995 kr


LÄS MER OCH KÖP

Få resultat idag!

Elitidrott

Få större förståelse om din kost och träning för att uppnå dina mål snabbare.

Under de senaste 20 åren har forskningen undersökt hur genetik påverkar idrottsprestationer. Det finns tydliga genetiska kopplingar för idrottsprestation och träningsanpassning. Variationer i genuppsättningen kan exempelvis avslöja om styrketräning eller konditionsträning har störst effekt på din kropp. Att välja rätt träningsprogram är inte bara avgörande för dina resultat men också för din motivation. Med DNA-analysen får du reda på vilken typ av kost och träning som lämpar sig bäst för just dig vid hög belastning.

Du får en djupare insikt om muskelcellernas struktur, kosthållning, mikronäringsförsörjning, kalorifördelning och kroppsvikt. Det ger dig möjlighet att utforma ett individanpassat kost- och träningsprogram som ger resultat!

Ladda ner en demoanalys
Pris: 5995 kr


LÄS MER OCH KÖP

Den största DNA-analysen

Total+

Total+ inkluderar samtliga våra DNA-analyser inom Hälsa och Medicin. Du får inte bara kunskap om din genetiska profil utan också en koppling med rekommendationer till sjukdomsrisk, livsstil, kost och motion.

När du får en grundläggande kunskap om din kropp kan du förändra din livsstil. Det gör att du kan påverka ditt välmående och din långsiktiga hälsa.

Ladda ner en demoanalys
Pris: 18995 kr


LÄS MER OCH KÖP